Nieuwe hobby: dansles

ploenk/ October 2, 2013/ exploring, sports/ 0 comments

Ter voorbereiding op ons bruiloftsfeestje hadden we een aantal danslessen. Zonder dat iemand hiervan wist, zelfs schoonvaderbruiloftzilla niet. Op ons ‘clever, brainy, danceable and absorbing’ verzoeknummer Two Shoes van The Cat Empire, een muziekstuk that  ‘skips merrily from alt-rock crunch to hip-hop beats, landing on reggae/ska, Latin jazz, and points in between,’ verzorgden broer en zus Nesic voor ons een leuke openingsdans. We hadden daarin zoveel lol, dat we besloten om wederom met hun te gaan dansen. Maar dan in groepsvorm. We hebben inmiddels stukjes cha cha cha, samba, tango, cowboy polka, salsa en disco fox geleerd. Dat wordt een leuke winter!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*